Znajdziesz nas
w kilku miejscach:

Znajdziesz nas
w kilku miejscach:

piekarnia Cieklin
Sklep firmowy Jasło

Sklep firmowy Jasło

ul. Karmelicka (wąska uliczka od Placu Żwirki i Wigury)
38-200 Jasło

Sklep firmowy Jasło

piekarnia Cieklin
Sklep firmowy Jasło

ul. Karmelicka (wąska uliczka od Placu Żwirki i Wigury) 38-200 Jasło

Sklep Zielony Koszyk
w Cieklinie

38-222 Cieklin 374
Czynny od poniedziałku do soboty, od 6:00 do 21:00.
Kupisz tutaj ciepłe pieczywo prosto z pieca!

piekarnia Cieklin
Sklep Zielony Koszyk w Cieklinie

Sklep Zielony Koszyk
w Cieklinie

piekarnia Cieklin
Sklep Zielony Koszyk w Cieklinie

38-222 Cieklin 374
Czynny od poniedziałku do soboty, od 6:00 do 21:00.
Kupisz tutaj ciepłe pieczywo prosto z pieca!

piekarnia Cieklin
Liczne sklepy spożywcze

Liczne sklepy
spożywcze

Skontaktuj się z nami a pomożemy Ci znaleźć odbiorcę naszego pieczywa
najbliżej Ciebie!


Zadzwoń: (13) 479 17 77
Napisz: biuro@piekarniacieklin.pl

Liczne sklepy spożywcze

piekarnia Cieklin
Liczne sklepy spożywcze

Skontaktuj się z nami a pomożemy Ci znaleźć odbiorcę naszego pieczywa najbliżej Ciebie!


Zadzwoń: (13) 479 17 77
Napisz: biuro@piekarniacieklin.pl

Bułka Maślana


SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (63,6%), woda, mąka pszenna typ 500 (12,3%), cukier, olej
roślinny(rzepakowy), drożdże, mąka żytnia typ 720, jajka, sól.

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka żytnia, jaja.

This will close in 0 seconds

Chałka


SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (75,6%), woda, olej, roślinny(rzepakowy), cukier, drożdże, mąka żytnia typ 720, jajka, sól.

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka żytnia, jajka

This will close in 0 seconds

Wianek Cukierniczy


SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (64,5%), woda, mąka pszenna typ 500 (12,4%), cukier, olej
roślinny( rzepakowy), drożdże, mąka żytnia typ 720, jajka , sól.

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka żytnia, jajka

This will close in 0 seconds

Drożdżówka


SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (61,9%), woda, mąka pszenna typ 500 (15,5%), cukier, margaryna,
drożdże , olej , sól, jajka, nadzienie:

Marmolada wieloowocowa: przecier jabłkowy, przeciery owocowe, cukier, syrop glukozowy, kwas
cytrynowy (regulator kwasowości), sorbinian potasu (substancja konserwująca) aromat identyczny z
naturalnym, barwnik).

Masa budyniowa: cukier, woda, syrop glukozowy, substancje zagęszczające – skrobia modyfikowana
E-460, E466, tłuszcz roślinny utwardzony, emulgatory E-471, E 475, błonnik pszenny, sól,
substancja konserwująca – sorbinian potasu, regulator kwasowości- kwas mlekowy, aromat,
barwniki.

Masa makowa: mak niebieski mielony (45%), cukier, serwatka w proszku, skrobia modyfikowana,
mąka sojowa, cynamon, aromaty.

Masa serowa: twaróg chudy(47%,2%), woda, cukier, białka jaj, skrobia ziemniaczana, serwatka w
proszku (z mleka), mleko w proszku, octany sodu- regulator kwasowości, aromat).

Masa czekoladowa: cukier, woda, syrop glukozowy, kakao, substancje zagęszczające- skrobia
modyfikowana, E 460, E 466, tłuszcz roślinny, emulgatory, błonnik pszenny, sól, substancja
konserwująca- sorbinian potasu, regulator kwasowości- kwas mlekowy, aromat.

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka żytnia, jajka, serwatka, mąka sojowa, twaróg, mleko.

This will close in 0 seconds

Pączek


SKŁAD:

mąka pszenna typ 500, woda, margaryna, nadzienie (przecier jabłkowy, przeciery owocowe, cukier, syrop glukozowy, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), sorbinian potasu (substancja konserwująca), aromat, olej roślinny (rzepakowy), drożdże, cukier , sól, cukier puder,
jajka.

ALERGENY:

mąka pszenna, jajka.

This will close in 0 seconds

Ciastka Słoneczka


SKŁAD:

mąka pszenna typ 500, margaryna (tłuszcz palmowy, olej rzepakowy, woda), mąka
pszenna krupczatka typ 450, cukier puder, jaja, śmietana (z mleka), marmolada o smaku róży i
wiśni (przecier jabłkowy), cukier, regulator kwaskowości (kwas cytrynowy), substancja
konserwująca (sorbinian potasu, aromaty), polewa(cukier, tłuszcz roślinny, kakao w proszku,
emulgator- lecytyna sojowa, aromaty, sól), jaja, cukier, cukier puder, ocet, sól.

ALERGENY:

mąka pszenna, jajka, śmietana (z mleka), lecytyna sojowa.

This will close in 0 seconds

Ciastka Wafelki


SKŁAD:

Wafel: mąka pszenna, olej roślinny, kwaśny węglan sodowy- substancja spulchniająca,
sól.

Masa: masa czekoladowa (cukier kryształ, mleko, syrop glukozowy, proszek mleczny (preparat serwatkowo-tłuszczowy (tłuszcz rafinowany palmowy)) serwatka.

ALERGENY:

mąka pszenna, jajka, mleko, serwatka.

This will close in 0 seconds

Ciastka Paluszki


SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (75,6%),woda, mąka pszenna typ 500 (11,1%), olej roślinny
(rzepakowy), drożdże, jaja, śmietana, cukier, nadzienie (cukier , woda, syrop glukozowo-
fruktozowy, skrobia, modyfikowana, tłuszcz palmowy, substancje zagęszczające, E466, E460,
barwniki ( E171, karoteny E160a), regulator kwasowości: E270, sól, emulgatory E471, E475,
aromat, substancja konserwująca: E202).

ALERGENY:

mąka pszenna, jajka, mleko.

This will close in 0 seconds

Ciastka Rogaliki


SKŁAD:

mąka pszenna, margaryna (tłuszcz palmowy, olej rzepakowy, woda), śmietana (z mleka),
masa jajowa (100% jaja kurze), cukier puder. Nadzienie: marmolada o smaku róży i wiśni
(przecier jabłkowy, cukier, regulator kwaskowości (kwas cytrynowy), substancja konserwująca (sorbinian potasu, aromaty).

ALERGENY:

mąka pszenna, jajka, mleko.

This will close in 0 seconds

Ciastka Mieszanka


SKŁAD:

mąka pszenna typ 500, margaryna (tłuszcz palmowy, olej rzepakowy, woda), mąka
pszenna krupczatka typ 450, cukier puder, jaja, śmietana (z mleka), marmolada o smaku róży i
wiśni (przecier jabłkowy, cukier, regulator kwaskowości (kwas cytrynowy), substancja
konserwująca (sorbinian potasu), aromaty, polewa (cukier, tłuszcz roślinny, kakao w proszku,
emulgator- lecytyna sojowa, aromaty, sól), jaja, cukier, cukier puder, ocet, sól.

ALERGENY:

mąka pszenna, jajka, śmietanka (z mleka), lecytyna sojowa.

This will close in 0 seconds

Ciastka Dzidziusie


SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (75,6%),woda, mąka pszenna typ 500 (11,1%), olej roślinny
(rzepakowy), drożdże cukier, nadzienie (cukier , woda, syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia,
modyfikowana, tłuszcz palmowy, substancje zagęszczające, E466, E460, barwniki (E171,
karoteny E160a), regulator kwasowości: E270, sól, emulgatory E471, E475, aromat, substancja
konserwująca: E202).

ALERGENY:

mąka pszenna.

This will close in 0 seconds

Ciastka Amoniaczki


SKŁAD:

mąka pszenna typ 500, margaryna (tłuszcz palmowy, olej rzepakowy, woda), cukier
puder, jaja, śmietana, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu).

ALERGENY:

mąka pszenna, jajka, śmietana.

This will close in 0 seconds

Rogalik Półfrancuski


SKŁAD:

mąka pszenna typ 500, woda, uniferm croissantback(mąka pszenna, sól morska, maślanka
w proszku, cukier mlekowy, emulgatory, mąka pszenna słodowa, cukier, słodka serwatka w
proszku, drożdże piekarskie, kwas askorbinowy 0, enzymy piekarskie) cukier, drożdże,
margaryna, nadzienie(masa budyniowa: cukier, woda, syrop glukozowy, substancje
zagęszczające- skrobia modyfikowana E-460, E 466, tłuszcz roślinny, emulgatory, błonnik
pszenny, sól, substancja konserwująca – sorbinian potasu, regulator kwaskowości- kwas
mlekowy, aromat, barwniki.

ALERGENY:

mąka pszenna, maślanka, serwatka.

This will close in 0 seconds

Rogalik Francuski


SKŁAD:

mąka pszenna typ 500, woda, margaryna, ocet, sól, substancja konserwująca, aromat,
regulator kwasowości, nadzienie (przecier jabłkowy, przeciery owocowe, cukier, syrop
glukozowy, kwas cytrynowy (regulator kwasowości), sorbinian potasu (substancja
konserwująca), aromat, olej roślinny (rzepakowy).

ALERGENY:

mąka pszenna.

This will close in 0 seconds

Bułka Maślana


SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (63,6%), woda, mąka pszenna typ 500 (12,3%), cukier, olej
roślinny (rzepakowy), drożdże, mąka żytnia typ 720, jajka, sól.

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka żytnia, jajka.

This will close in 0 seconds

Bułka Graham


SKŁAD:

mąka pszenna graham typ 1850 (61,7%), woda, mąka pszenna typ 750 (23,3%), drożdże, mąka żytnia typ 720, cukier sól.

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka żytnia.

This will close in 0 seconds

Kajzerka


SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (77,2%), woda, mąka pszenna typ 500 (18,1%), olej roślinny (rzepakowy), drożdże, sól.

ALERGENY:

mąka pszenna.

This will close in 0 seconds

Wianek Bułkowy


SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (73,9%), woda, mąka pszenna typ 500 (10,9%), olej roślinny (rzepakowy), drożdże, mąka żytnia typ 720, cukier, sól.

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka żytnia.

This will close in 0 seconds

Bułeczka Śniadaniowa


SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (73,9%), woda, mąka pszenna typ 500 (10,9%), olej roślinny (rzepakowy), drożdże, mąka żytnia typ 720, cukier, sól.

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka żytnia.

This will close in 0 seconds

Bułka Ziarno


SKŁAD:

mąka pszenna graham typ 1850 (54,2%), woda, mąka pszenna typ 750 (25%), ziarna: (płatki pszenne, płatki żytnie, siemię lniane, nasiona słonecznika i sezamu), drożdże, cukier, mąka żytnia typ 720, sól.

ALERGENY:

mąka pszenna graham, ziarna: (płatki pszenne, płatki żytnie, siemie lniane, nasiona słonecznika i sezamu).

This will close in 0 seconds

Bułka


SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (75,6%), woda, mąka pszenna typ 500 (11,1%), olej roślinny (rzepakowy), drożdże, mąka żytnia typ 720, cukier, sól.

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka żytnia.

This will close in 0 seconds

Bułka Sznytka


SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (75,9%), woda, mąka pszenna typ 500 (10,8%), olej roślinny (rzepakowy), drożdże, mąka żytnia typ 720, cukier, sól.

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka żytnia.

This will close in 0 seconds

Bułka Tarta


SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (75,6%), woda, mąka pszenna typ 500 (11,1%), drożdże, mąka żytnia typ 720, cukier, sól, olej roślinny (rzepakowy).

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka żytnia.

This will close in 0 seconds

Chleb Wiejski


Chleb Wiejski w opakowaniu - Piekarnia Cieklin

SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (55,6%), woda, mąka żytnia typ 720 (19,7%), mąka pszenna
typ 750, zakwas naturalny żytni, drożdże, sól.

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas naturalny żytni.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU:

  • Wartość energetyczna: 1137 kJ | 268 kcal
  • Tłuszcz: 1,4 g | w tym kwasy tłuszczowe: 0,3 g
  • Węglowodany: 52 g | w tym cukry: 0,97 g
  • Błonnik: 4,7 g | Białko: 9,6 g | Sól: 1 g

This will close in 0 seconds

Chleb Firmowy


Chleb Firmowy w opakowaniu - Piekarnia Cieklin

SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (51%), woda, mąka żytnia typ 720 – (19,8%), mąka pszenna
typ 750, zakwas naturalny żytni, drożdże, sól.

ALERGENY:


mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas naturalny żytni.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU:

  • Wartość energetyczna: 1162 kJ | 274 kcal
  • Tłuszcz: 1,5 g | w tym kwasy tłuszczowe: 0,31 g
  • Węglowodany: 53 g | w tym cukry: 1 g
  • Błonnik: 4,8 g | Białko: 9,8 g | Sól: 1,1 g

This will close in 0 seconds

Chleb Domowy


SKŁAD:

mąka pszenna typ 750 (48,8%), woda, mąka żytnia typ 720 (24%), mąka pszenna typ 650, ugotowane ziemniaki, zakwas naturalny żytni, drożdże, sól.

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas naturalny żytni.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU:

  • Wartość energetyczna: 1063 kJ | 251 kcal
  • Tłuszcz: 1,4 g | w tym kwasy tłuszczowe: 0,29 g
  • Węglowodany: 50 g | w tym cukry: 0,71 g
  • Błonnik: 3,4 g | Białko: 7,9 g | Sól: 1,2 g

This will close in 0 seconds

Chleb Graham


SKŁAD:

mąka pszenna graham typ 1850 (59,5%), woda, mąka pszenna typ 750 (20,9%), zakwas naturalny żytni, drożdże, sól, olej.

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka graham, zakwas naturalny żytni.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU:

  • Wartość energetyczna: 1088 kJ | 257 kcal
  • Tłuszcz: 1,5 g | w tym kwasy tłuszczowe: 0,31 g
  • Węglowodany: 49 g | w tym cukry: 0,73 g
  • Błonnik: 5,2 g | Białko: 9,3 g | Sól: 1,2 g

This will close in 0 seconds

Chleb Okrągły


SKŁAD:

mąka pszenna typ 750 (39,8%), woda, mąka żytnia typ 720 (19,6%), mąka pszenna typ 650, zakwas naturalny żytni, drożdże, sól, kminek.

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas naturalny żytni.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU:

  • Wartość energetyczna: 1162 kJ | 274 kcal
  • Tłuszcz: 1,5 g | w tym kwasy tłuszczowe: 0,31 g
  • Węglowodany: 53 g | w tym cukry: 1 g
  • Błonnik: 4,8 g | Białko: 9,8 g | Sól: 1,1 g

This will close in 0 seconds

Chleb z Wiejskiej Chaty


SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (42%), woda, płatki żytnie, płatki owsiane, drożdże, sól, czarnuszka, kminek, słonecznik suszony.

ALERGENY:

mąka pszenna, płatki żytnie, płatki owsiane.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU:

  • Wartość energetyczna: 812 kJ | 192 kcal
  • Tłuszcz: 1,3 g | w tym kwasy tłuszczowe: 0,21 g
  • Węglowodany: 36 g | w tym cukry: 2,6 g
  • Błonnik: 3,7 g | Białko: 7,2 g | Sól: 1,4 g

This will close in 0 seconds

Chleb Zakopiański


SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (65,9%), woda, mąka żytnia typ 720 (17,6%), zakwas naturalny żytni, mleko ukwaszone, drożdże, sól.

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas naturalny żytni, mleko.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU:

  • Wartość energetyczna: 1028 kJ | 245 kcal
  • Tłuszcz: 1,41 g | w tym kwasy tłuszczowe: 0,3 g
  • Węglowodany: 56 g | w tym cukry: 5,17 g
  • Błonnik: 5,9 g | Białko: 5,13 g | Sól: 0,71 g

This will close in 0 seconds

Chleb Ziarno


SKŁAD:

mąka pszenna graham typ 1850 (53%), woda, mąka pszenna typ 750 (18,7%), zakwas naturalny żytni, ziarna (płatki pszenne, płatki żytnie, siemię lniane, nasiona słonecznika i sezamu), drożdże, sól, olej.

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka graham, mąka żytnia, ziarna (płatki pszenne, płatki żytnie, siemię lniane, nasiona słonecznika i sezamu).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU:

  • Wartość energetyczna: 1088 kJ | 257 kcal
  • Tłuszcz: 1,5 g | w tym kwasy tłuszczowe: 0,31 g
  • Węglowodany: 49 g | w tym cukry: 0,73 g
  • Błonnik: 5,2 g | Białko: 9,3 g | Sól: 1,2 g

This will close in 0 seconds

Chleb Żytni


SKŁAD:

mąka żytnia razowa typ 2000 (39,7%), woda, mąka pszenna typ 750 (23,8%), mąka żytnia typ 720, zakwas naturalny żytni, drożdże, sól.

ALERGENY:

mąka żytnia razowa, mąka pszenna, zakwas naturalny żytni.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU:

  • Wartość energetyczna: 1192 kJ | 282 kcal
  • Tłuszcz: 1,8 g | w tym kwasy tłuszczowe: 0,34 g
  • Węglowodany: 55 g | w tym cukry: 1 g
  • Błonnik: 7,7 g | Białko: 7,6 g | Sól: 1,5 g

This will close in 0 seconds

Chleb w Darze


SKŁAD:


mąka pszenna typ 750 (39,8%), woda, mąka żytnia typ 720 (19,6%), mąka pszenna typ 650, zakwas naturalny żytni, drożdże, sól, mak, sezam.

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka żytnia, zakwas naturalny żytni.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU:

  • Wartość energetyczna: 1162 kJ | 274 kcal
  • Tłuszcz: 1,5 g | w tym kwasy tłuszczowe: 0,31 g
  • Węglowodany: 53 g | w tym cukry: 1 g
  • Błonnik: 4,8 g | Białko: 9,8 g | Sól: 1,1 g

This will close in 0 seconds

Chleb Babci Marysi


SKŁAD:

mąka pszenna typ 750 (32%), mąka żytnia typ 720 (19%), woda, płatki ziemniaczane, drożdże, sól.

ALERGENY:

mąka pszenna, mąka żytnia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU:

  • Wartość energetyczna: 1063 kJ | 251 kcal
  • Tłuszcz: 1,4 g | w tym kwasy tłuszczowe: 0,29 g
  • Węglowodany: 50 g | w tym cukry: 0,71 g
  • Błonnik: 3,4 g | Białko: 7,9 g | Sól: 1,2 g

This will close in 0 seconds

Chleb Pszenny


SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (58,4%), woda, mąka pszenna typ 750 (35,9%), drożdże, sól, mak.

ALERGENY:

mąka pszenna.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU:

  • Wartość energetyczna: 1081 kJ | 255 kcal
  • Tłuszcz: 1,5 g | w tym kwasy tłuszczowe: 0,36 g
  • Węglowodany: 48 g | w tym cukry: 2,1 g
  • Błonnik: 4,9 g | Białko: 10 g | Sól: 1,2 g

This will close in 0 seconds

Bułka Paryska


SKŁAD:

mąka pszenna typ 650 (75,6%), woda, mąka pszenna typ 500 (11,1%), olej roślinny (rzepakowy),
drożdże, cukier, sól.

ALERGENY:

mąka pszenna.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU:

  • Wartość energetyczna: 1081 kJ | 255 kcal
  • Tłuszcz: 1,5 g | w tym kwasy tłuszczowe: 0,36 g
  • Węglowodany: 48 g | w tym cukry: 2,1 g
  • Błonnik: 4,9 g | Białko: 10 g | Sól: 1,2 g

This will close in 0 seconds